logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Emily Ratajkowski súlyos titkokat derített ki csalfa férjéről

| Szerző: hirado.hu
A modell nem fog megbocsájtani Sebastiannak, aki hiába könyörög.

 

A modell és színésznő a hírek szerint a múlt hónapban szakított férjével, a 41 éves Sebastian Bear-McClarddal, miután rájött, hogy párja megcsalta. Emily már a válást tervezi és esze ágában nincs megbocsájtani, és szemet hunyni afelett, hogy gyermeke apja így elárulta őt.

Márpedig a Page Sixnek nyilatkozó bennfentes szerint Sebastian komolyan próbálkozik, de felesége hajthatatlan.

“Sebastian könyörög neki, hogy adjon neki még egy esélyt, de ez nem fog megtörténni, mert Emily némi kutatómunkával rájött, hogy mennyi mindenről nem tudott, amit férje a háta mögött csinált”.

A szakításról akkor kezdtek el cikkezni először a lapok, amikor a topmodell jegygyűrűje nélkül mutatkozott nyilvánosan, miközben Bear-McClard még mindig viselte a sajátját.

Bár még nem fogadott fel ügyvédet, a lap értesülései szerint a “Blurred Lines” videoklip modellje azt tervezi, hogy hamarosan beadja a válókeresetet.

Kapcsolódó tartalom

A pár négy éve házasodott össze, mindössze két hónapnyi románc után.

“Ami közöttük volt, az igazán különleges. Az összes barátjuk imádta nézni őket az újságokban és a címlapokon. Egyszerűen gyönyörűek voltak együtt, de persze a legszebb kapcsolatok is csúnya véget érhet. Nem tudom, mi az igazság Sebastian viselkedésével kapcsolatban, és nem védem őt, de azt tudom, hogy mindketten összetörtek. Ez annyira szomorú”

– nyilatkozta egy közeli ismerős.

Első gyermekük 2021 márciusában született meg, aki a Sylvester nevet kapta.

Ajánljuk még