logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Gettómilliomos főszereplője akadályozta meg az utcai késelést

| Szerző: hirado.hu
Dev Patel azonnal közbeavatkozott, amikor látta, hogy életveszélyessé vált a szituáció.

Dev Patel a hét elején sikeresen véget vetett egy késeléses verekedést Adelaide-ben – erősítette meg sajtósa a hírt a BCC-nek.

A színész, akinek a Gettómilliomos című film hozta meg az igazi hírnevet, hétfőn volt szemtanúja egy látványosan elmérgesedő vitának Adelaide-ben. A szemtanúk szerint egy férfi és egy nő veszekedett az utcán, majd egy üzlet előtt, amikor a férfit mellkason szúrták.

Patel szóvivője szerint a sztár “természetes ösztönei szerint cselekedett”.

“Azonnal megpróbálta lecsillapítani a helyzetet és szétválasztani a két felet. Szerencsére sikerrel járt, és a helyszínen maradt, a rendőség és a mentők kiérkezéséig”.

A rendőröket helyi idő szerint este negyed kilenc körül hívták ki, miután bejelentést kaptak arról, hogy egy férfi és egy nő verekedik az utcán – közölte a dél-ausztráliai rendőrség.

Kapcsolódó tartalom

A pár egy közeli benzinkúton folytatta a veszekedést, ahol a szemtanúk megpróbálták szétválasztani őket, mielőtt a nő állítólag mellkason szúrta a férfit. A 32 éves glengowrie-i férfit a mentők a helyszínen ellátták, majd a Royal Adelaide kórházba szállították.

“Ebben a helyzetben nincsenek hősök, és sajnos ez a konkrét incidens rávilágít egy nagyobb problémára, miszerint a társadalom perifériájára szorult tagjait nem kezelik a nekik járó méltósággal és tisztelettel” – olvasható a színész képviselőjének közleményében.

“Reméljük, hogy az a mértékű médiafigyelem, amelyet ez a történet kap, katalizátorként hathat a törvényhozókra, hogy együtt érzően határozzák meg a hosszútávú megoldásokat.”

Kapcsolódó tartalom

További részletek nem derültek ki a verekedésről, sem a két fél indítékáról.

Dev Patel a Skins című brit tinidrámában kezdte színészi pályafutását, szerepelt Az utolsó léghajlítóban, a Chappie-ben és a Zöld lovagban, valamint az Oroszlán című filmben is.

Ajánljuk még