logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tom Cruise a túrázók szeme láttára vetette le magát egy szikláról

| Szerző: hirado.hu
A színész épp egy kaszkadőrjelenetet forgatott Angliában, ahol keresztezte egy kiránduló pár útját.

Nem mindennapos, hogy a hegyen, túrázás közben épp Tom Cruise-ba botlunk bele, az meg végképp ritka, hogy még bocsánatot is kér, amiért megzavarja a békés kirándulásunk.

Sarah és Jason Haygarth azonban éppen így járt! A páros az Északnyugat-Angliában található Lake District nemzeti parkban kirándult, amikor egy helikopter leszállta a High Crag hegy fennsíkján, melyből a Mission Impossible sztárja szállt ki.

Tom odalépett a párhoz és elnézést kért a zajos érkezéséért, és megdicsérte a túrázók kutyáját. Tom egyébként ejtőernyős felszerelésben érkezett, és mint kiderült, egy kaszkadőr jelenetet forgatott. A pár épp csak annyit tudott kérdezni Tomtól, hogy tényleg le fog-e ugrani a szikláról, melyre Cruise csak annyit mondott, “viszlát srácok”, és már a mélybe is vetette magát.

Kapcsolódó tartalom

A színész egyébként vélhetően épp a Mission: Impossible legújabb részéhez készített felvételeket. A Page Six pár napja számolt be róla, hogy Tom Londonban, Kensington környékén keres magának házat. A színész nem kizárt, hogy átteszi a székhelyét Angliába, ahol egyre jobban otthon érzi magát. Tomot a királyi család is tárt karokkal fogadta májusban, amikor Londonban is bemutatásra került a Top Gun: Maverick. Vilmos herceg és Katalin hercegné is tiszteletüket tették a film bemutatóján, ahol közös fotó is készült a hercegi pártól és Cruise-tól.

Ajánljuk még