logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Palvin Barbi áttetsző ruhája nem sokat hagyott a képzeletnek

| Szerző: hirado.hu
A magyar topmodell Brad Pitt filmjének a bemutatóján örvendeztette meg a közönséget a látványos szettjével.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse úgy döntöttek randiznak egyet, ahelyett azonban, hogy egy romantikus vacsorát költöttek volna el egy neves étteremben, úgy döntöttek elfogadják a meghívást, és emelték az est fényét Brad Pitt új filmje, a Bullet Train Los Angeles-i premierjén.

Palvin Barbara modell és Dylan Sprouse amerikai színész érkezik A gyilkos járat címû film bemutatójára Los Angelesben 2022. augusztus elsején.
MTI/EPA/Caroline Brehman

Az alkalomból a sztárpár összeöltözött, de egyértelműen a magyar szupermodell kétrészes, és legfőképpen áttetsző szettje vonzotta inkább tekintetet, Barbi a magasan felsliccelt szoknyához és crop felsőhöz egy fehér bőrcsizmát választott, frizuráját pedig kiengedve a 90-es évek trendjei szerint fésülte.

Kapcsolódó tartalom

A Regency Village Theatre-ben rendezett filmes eseményen a mozi főszereplői is részt vettek, köztük Brad Pitt is, aki igazán látványos belépővel szórakoztatta a fotósokat. A laza zöld öltönyben érkező sztár szó szerint beugrott kollégái közé egy félfordulattal, mosolyt csalva ezzel mindenki arcára.

A Bullet Train öt bérgyilkost – köztük Pittet – követ egy vonaton, akik mindannyian különböző, de mégis összefüggő küldetést kapnak. A filmben Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz és Bad Bunny is szerepel.

Ajánljuk még