logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Így néz ki a tengerparton pihenő Jennifer Aniston smink nélkül, kócosan

| Szerző: hirado.hu
A gyönyörű színésznő bikiniben élvezte a napsütést.

Jennifer Aniston legfrissebb Instagram-bejegyzése miatt zöldülnek a sztár rajongói, hiszen már-már igazságtalan, hogy a színésznő 53 éves létére húsz évet is letagadhatna, mindezt persze smink nélkül, és sós víztől hullámos frizurával.

A Jóbarátok sztárja hétfőn posztolta a szelfit, amelyen egy fehér homokos tengerparton, napbarnítottan sütteti magát fekete bikiniben, szögletes napszemüvegben és persze stílusosan egy szalmakalapban. Mögötte a türkizkék óceán igazán hívogató, de persze követői rendre csak Jen hibátlan arcbőrét dicsérték.

Aniston néhány hónapja fejezte be Adam Sandlerrel közös filmjének, a Gyagyás gyilkosság második részének forgatását, így most megérdemelt pihenőjét tölti. A relaxáció mindig is fontos volt a sztár számára, aki nemrégiben egy Instyle interjúban beszélt napi rutinjáról:

“Szinte minden reggel meditálok és lejegyzem, éppen miért adhatok hálát – nem minden nap, de amikor eszembe jut. Nagyon fontos számomra, hogy a reggelemet tudatosan töltsem. A meditáció mindig is része volt a mindennapi rutinomnak, de régebben kötelező volt számomra a meditáció és az edzés. Olyan volt, mint egy ellenőrző lista, és rájöttem, hogy ez nálam nem működik. Nem csinálhatom muszájból. Olyasminek kell lennie, ami mellett valóban elkötelezed magad.”

Ajánljuk még