logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Micsoda ruhák! – Exkluzív részletek Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvőjéről

| Szerző: hirado.hu
Szombaton Las Vegasban fogadott örök hűséget egymásnak Jennifer Lopez és Ben Affleck. A sztárpár a ceremóniáról exkluzív fotókat osztott meg a rajongókkal, az énekesnőnek két ruhája is volt.

Ben Affleck és Jennifer Lopez, akiknek kapcsolatát a 2000-es évek eleje óta figyeli a világ, szombaton a legnagyobb titokban kimondták egymásnak a boldogító igen-t Las Vegasban – írja a The New York Times. 

 

A Bennifer néven ismert pár az éjféli menyegzőt  életük legjobb éjszakájaként emlegeti, melyet maga Jennifer Lopez fogalmazott meg rajongói hírlevelében.  A hírlevélből kiderült az is, hogy az énekesnő ikrei, valamint Affleck gyermekei is jelen voltak a nagy napon.

Lopez két lenyűgöző ruhát viselt a nagy napon, az egyiket egy régi filmből kölcsönözte, a másik pedig egy Zuhair Murad által tervezett csipkés kreáció volt.  Affleck pedig a saját szekrényéből húzott elő egy elegáns zakót – olvasható a közleményben.

„Ez volt a lehető legjobb esküvő, amit el tudtunk képzelni” – írta Lopez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Appleton (@chrisappleton1) által megosztott bejegyzés

Hozzátette: „Megcsináltuk.  A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. És kiderült, hogy a szerelem türelmes. Húsz éve türelmes”.

Lopez és Affleck a 2000-es évek elején kezdtek randevúzni, egy évvel később el is jegyezték egymást, 2004-ben viszont felbontották azt, a „túlzott médiafigyelem-re” hivatkozva.

Miután különváltak Affleck feleségül vette Jennifer Garner színésznőt, Lopez pedig Marc Anthony énekeshez ment feleségül. Végül a pár 2021-ben újra egymásra talált, nemsokkal később pedig igazi örömhír érkezett, miszerint Affleck megkérte kedvese kezét, egy különleges zöld színű gyémánttal, miután ez Jennifer Lopez szerencseszíne.

Az énekesnő hírlevelének sorai végét a „Szeretettel, Mrs. Jennifer Lynn Affleck” aláírással zárta, melyből kiderült, felvette szerelme nevét.

Ajánljuk még