logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Régóta nem csinált ilyet Britney Spears

| Szerző: hirado.hu
A 90-es években a popzenébe üstökösként berobbanó Britney Spears pénteken megosztott egy videót az Instagram-oldalán, amin az 1998-as, első slágerét, a Baby One More Time-ot énekli egy tükör előtt.  

 

A poszt melletti leírásból kiderül, hogy hosszú ideje nem mutatta meg a hangját a közönségnek. Arról is ír, hogy évek óta szeretné elkészíteni bemutatkozó dala új verzióját, de erre a 13 évig tartó gyámsági időszak alatt nem volt lehetősége.

A Los Angeles-i bíróság novemberben hivatalosan is megszüntette Britney Spears 13 éve tartó gondnokságát. Az énekesnő így ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is.

Britney a bírósági perben apja szemére vetette többek között, hogy akarata ellenére tartották őt egy pszichiátriai intézményben és olyan gyógyszerek és fogamzásgátló szedésére kényszerítette őt, amelyek megakadályozták, hogy teherbe essen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés


Mivel James Spears évekig rendelkezett lánya vagyona felett, a popsztár megfogadta, hogy amíg saját pénzét nem kezelheti, addig nem fog új albumot kiadni, hogy más zsebét gyarapítsa.

A most 40 éves ereje teljében lévő énekesnő elmondta, hogy megaláztak és azt éreztették vele, hogy egy senki.

Kapcsolódó tartalom

„Azért osztom meg ezt most, mert tisztában vagyok az éneklés iránt érzett szeretettemmel, és szenvedélyemmel. A saját családom hülyét csinált belőlem. De nem leszek én az áldozat!” – írta a videó mellé.

Korábban már jó hírrel szolgált rajongóknak, ugyanis hat év után új zenén dolgozik. Talán ennek is köszönhető ez a kis performansz.

Ajánljuk még