logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bradley Cooper belezúgott egy politikus exfeleségébe

| Szerző: hirado.hu
Huma Abedin korábban a kegyvesztett, szexbotrányai miatt lesüllyedt volt New York-i politikus, Anthony Weiner felesége volt.

Hollywood legújabb álompárja, Bradley Cooper és Huma Abedin hónapokkal ezelőtt, a legnagyobb titokban kezdett randevúzni.

„Bradley már néhány hónapja randizik Humával, titokban tartják a dolgot”

– mondta egy bennfentes a Harper’s Bazaarnak, hozzátéve, hogy a Csillag születik színésze még Abedinnel való kapcsolata előtt szakított a Glee egykori sztárjával, Dianna Agronnal.

Huma Abedin Hillary Clinton 2016-os amerikai elnökválasztási kampányának alelnöke volt. Magas szintű politikai karrierje miatt magánélete az évek során a nyilvánosság elé került, különösen az Anthony Weiner volt kongresszusi képviselővel kötött házassága. A férfi többször keveredett szexbotrányba, 2017-ben bűnösnek vallotta magát abban, hogy szexuális tartalmú szövegeket küldött egy kiskorúnak, és ezt követően 21 hónap börtönbüntetésre ítélték. Abedin még abban az évben beadta a válókeresetet. A válási eljárás jelenleg az utolsó szakaszában van. Az egykori párnak egy fia született, Jordan Zain Weiner.

„Bradley nagy előrelépés Anthony Weinerhez képest, hogy finoman fogalmazzak”

– mondta a forrás a friss gerlepár románcára reagálva.

Cooper korábban négy évig járt a szupermodell Irina Shaykkal, akivel közösen nevelik ötéves kislányukat, Leát.

Ajánljuk még