logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tízéves rajongója állította meg Keanu Reevest a reptéren – a reakciója aranyat ér

| Szerző: hirado.hu
Nem sok világhírű sztár mondhatja el magáról, hogy ilyen kedves a rajongóival.

A hét egyik legbájosabb története Keanu Reeveshez kötődik, akiért nem hiába rajonganak annyian, ugyanis egy csupa szív ember. Történt ugyanis, hogy a Mátrix-filmek sztárját a New York-i repülőtéren állította meg egy fiatal rajongója, aki egy teljes kérdéslistát állított össze kedvencének.

Keanu örömmel állt meg autogramot adni és válaszolt rajongója záporozó kérdéseire.

A beszélgetést Andrew Kimmel televíziós producer örökítette meg, a posztot pedig már több mint 21 000-szer osztottak meg.

„Gondoltam, megosztom ezt, mert a csávó egy klasszis, és az ilyen apró pillanatok nagy változást hozhatnak az emberek életében. Több Keanusra van szükségünk!”

Reeves a fiatal rajongójának többek elmondta, hogy éppen hazafele tart, miután Londonban forgatott egy dokumentumfilmet és azt is elmesélte, hogy elment a nagydíjra, bár ő maga nem vezet Forma 1-es autót, mivel jobban szeret motorozni.

„Amikor rajongója kifogyott a kérdésekből, Keanu kezdte el a srácot faggatni. Miért voltál Európában? Milyen galériákban jártál Párizsban? Melyik volt a kedvenced?”

– írta a fotóhoz a producer.

Keanut úgy tartják számon, mint Hollywood egyik leginkább két lábbal a földön járó sztárját, akinek nagylelkűsége is legendás. Egyszer egy másik rajongója kapcsán került a címlapokra, amikor is csak azért vett magának egy gombóc fagyit, hogy a lánynak aláírhassa a blokkot.

Ajánljuk még