logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy víz ipark kötélpályájáról zuhant a mélybe egy fiatal nő

| Szerző: hirado.hu
A 23 éves Yasmili Araujo barátaival látogatott el az észak-brazíliai Rio Brancóban található víziparkba. Az ápolónőként végzett fiatal lány mindenféle biztosíték nélkül mászott fel egy kötélpálya indítóállványának tetejére. Az állványra felérve, Yasmili hirtelen eltűnt egy lyukon keresztül, mielőtt megkaphatta volna a biztonsági hámot és a mélybe zuhant.

A szerencsétlen lány 21 métert zuhant a halálba a Piracema Park Club vízi park kötélpályájáról. Amíg a mentősök a baleset helyszínére megérkeztek, a tűzoltók látták el a többszörös töréseket szenvedett lányt. Yasmilit azonnal kórházba szállították, de sajnos útközben szívrohamban meghalt – írja cikkében a Mirror.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yasmili Araújo  (@yasmiliaraujo) által megosztott bejegyzés

A történtek után az aquapark bezárta a kötélpályát, amely addig nem üzemel, amíg a tragikus baleset körülményeinek vizsgálata le nem zárul.

Közleményükben így fogalmaztak:

“A Piracema Park Club minden támogatást megadott a fiatal nő családjának. A balesetet követően felfüggesztette a kötélpálya tevékenységét, amely csak azután fog újra üzemelni, hogy az illetékes hatóságok kivizsgálták a baleset okait”.

Eurico Fernando, a tűzoltóság egyik munkatársa elmondta, hogy a balesetet okozó kilövőállvány, nem szakszerű építmény. A park nem reagált erre az állításra.

Fernando hadnagy hozzátette, hogy az állványt csak kapkodva szerelték össze és állították fel aznap reggel. Véleménye szerint ez nagyban befolyásolta a történteket.

Yasmili feltehetően az emelvény tetején lévő lyukon esett át. Az esetet jelentették a rendőrségnek, jelenleg is folyik a nyomozás.

A címlapfotó illusztráció

Ajánljuk még