logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Steven Tyler a rehab után – megszólalt Aerosmith képviselője

| Szerző: hirado.hu
A zenekar frontembere májusban, nemsokkal az Aerosmith turné előtt esett vissza.

Több mint 10 év józanság után, Steven Tyler ismét elvonóra ment, de ezúttal maga látta be, hogy segítségre van szüksége, ezért önként jelentkezett be.

A zenész azóta kijött a rehabról, amint a zenekar képviselője erősített meg a People magazinnak.

„Rendkívül jól van, és alig várja, hogy újra színpadra állhasson.”

Tyler a múlt héten hagyta el az intézményt és a TMZ információ szerint a gyógyulása érdekében 30 nappal tovább maradt, mint kellett volna.

„Mint azt sokan tudjátok, szeretett testvérünk, Steven évek óta dolgozik a józanságán. Nemrég átesett egy lábműtéten, ami miatt fájdalomcsillapítókat kellett szednie. Ez sajnos újra elindította őt a lejtőn, de még idejében felismerte, hogy visszaesett és bejelentkezett egy rehabra egészsége és felépülése érdekében.”

Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer és Brad Whitford a közleményt azzal zárták, hogy Tyler gyógyulásáig lemondják júniusi és júliusi koncertjeiket.

A zenekar tagjai 1988-ban Steven akarata ellenére küldték rehabra társukat, akin akkoriban teljesen elhatalmasodott a kábítószerhasználat.

„Sok évembe telt, mire túltettem magam a dühön, amit akkor éreztem, amikor elvonóra küldött a zenekarom. De ma, hálás vagyok azért a pillanatért és köszönettel tartozom nekik, hogy rávezettek a józanság útjára”

– mesélte a zenész egy 2019-es interjúban.

Tyler négy felnőtt gyermek – a 44 éves Liv, a 43 éves Mia, a 33 éves Chelsea és a 31 éves Taj – édesapja, és 2016 óta randizik egykori személyi asszisztensével, Aimee Prestonnal.

Ajánljuk még