logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Ha ezt látod, én már nem élek” – szívszorító videóval jelentette be halálát a youtuber

| Szerző: hirado.hu
Több mint tízmilliós követőtáborát sokkolta a fiatal videós halálhíre.

23 éves korában elhunyt a világ egyik leghíresebb youtubere – erősítette meg a családja a videós nevében közzétett szívszorító búcsúvideóban.

Az amerikai internetes személyiség azzal vált híressé, hogy élőben közvetítette a játékosok körében igen népszerű Minecraft kalandjait. Tizenegymilliós követőtáborának címzett Viszlát kockák címet viselő videójában a youtuber édesapja olvasta fel fia utolsó üzenetét.

A búcsú, amelyet órákkal a halála előtt írt, így kezdődött: „Helló mindenki, itt Technoblade. Ha ezt látod, én már nem élek.”

„Köszönöm mindenkinek, hogy az évek során támogattátok a tartalmaimat. Ha száz életem lenne, azt hiszem, minden egyes alkalommal újra Technoblade lennék, hiszen azok voltak életem legboldogabb évei.”

Az online sztár egy februárban közzétett adománygyűjtő videóban mesélte el, hogy kemoterápián, sugárkezelésen és végtagmentő műtéten esett át, miután fájdalmas daganat alakult ki a jobb karjában.

Rákdiagnózisát 2021 augusztusában hozta nyilvánosságra, kifejtve, hogy kezdetben azt hitte, hogy a fájdalmat a túlzott játék és az ismétlődő stressz okozta. Miután a karja megduzzadt, kórházba ment, és ezt követően diagnosztizálták nála a rákot.

Technoblade-ről keveset tudni, mindvégig titokban tartotta valódi személyazonosságát, búcsúvideójában azonban elárulta, hogy az igazi neve Alex.

Halálhírét követően rajongók, játékostársak és youtuberek rótták le tiszteletüket az interneten.

Ajánljuk még