logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tom Hanks csont és bőr, már csak árnyéka önmagának

| Szerző: hirado.hu
A színész soványsága már hetek óta foglalkoztatja az embereket.

Tom Hanks egyre fogy és fogy. A rajongók komolyan aggódnak a színészért, aki látszólag csak árnyéka önmagának. Súlyos betegségről csiripeltek a madarak még a hónap elején, és persze a pletykák azóta sem csitulnak, miközben Tom saját bevallása szerint energiája teljében van.

Az okot egy korábban diagnosztizált betegségében kell keresni – írja az Express. A 65 éves Tom köztudottan 2-es típusú cukorbetegségben szenved, amit egy 2013-as interjúban árult el először. A színész akkor bevallotta, hogy kis részben a genetikája, nagyobb részben azonban a rendszertelen életmódja okozta nála a betegséget, amin orvosai szerint az segített volna, ha komoly diétába kezd és középiskolás súlyára fogy le.

Hanks erről hallani sem akart a diagnózis után, de öt évvel később egy podcast műsorban „totális idiótának” nevezte magát korábbi véleménye miatt. A színész rendszeresen sportol és az étkezésére is „az unalomig odafigyel”.

Az Elvis című filmhez azonban komoly súlyt kellett felszednie, majd egészsége érdekében leadnia, ami súlyosbította a cukorbetegsége tüneteit. A lapnak nyilatkozó szakértő szerint szinte biztos, hogy Tom komoly diétát tart, hogy kordában tudja tartani a betegségét, emiatt lehet most gyakorlatilag csont és bőr.

Hankstől nem áll távol, hogy megváltozzon egy szerepért, állítólag 50 kilót fogyott a 2000-es film kedvéért és a súly felszedésével sem volt problémája a Micsoda csapat! című vígjátékban.

Ajánljuk még