logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Retteg a popcsillag, megszállott zaklatója betört az otthonába

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő érthetően retteg fanatikus rajongójától, aki éppen Grande 29. születésnapján próbált meg betörni a távoltartási végzés ellenére.

Ariana Grande régi zaklatója ismét rács mögé került, miután a TMZ szerint betört az énekesnő kaliforniai otthonába a 29. születésnapján – írja a Page Six. Aharon Brown a múltban többször is megszegte Grande távoltartási végzését.

Brownt 2021 szeptemberében is letartóztatták, miután egy nagy vadászkéssel jelent meg a popsztár Los Angeles-i otthonánál. A biztonsági őrök felszólítására, miszerint haladéktalanul hagyja el a területet, az úriember késrántással és gyilkossággal való fenyegetőzéssel válaszolt, ekkor értesítették a biztonságiak a rendőrséget.

„Az a tény, hogy Mr. Brown rendszeresen eljön az otthonomhoz, megrémít. Félek attól, hogy távoltartási végzés hiányában Brown úr továbbra is megpróbál majd betörni a házamba és bántalmazni fog, vagy legrosszabb esetben megpróbál megölni engem vagy az egyik családtagomat”

– mondta a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságnak a 29 éves előadó tavaly szeptemberben, amikor távoltartási végzést kért a bíróságtól.

Az énekesnő hozzátette, hogy a férfi eleinte csak ritkán jelent meg az otthonánál, de később megszaporodtak a „látogatásai”. Majdnem minden nap, néha naponta többször is be akart jutni Grandéhoz.

Brownt most zaklatás, betörés, elektromos vezetékek megrongálása, bírósági végzés megszegése és akadályoztatása vádjával állították bíróság elé, amiben ártatlannak vallotta magát.

A férfi azóta előzetes letartóztatásban van.

Ajánljuk még