logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A bombázó Elsa Pataky mellett még a női Thornak sem volt semmi esélye

| Szerző: hirado.hu
Mélyen dekoltált ruhájában vonzotta a tekintetet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

Chris Hemsworth családi kiruccanást csinált a Thor: Szerelem és mennydörgés premierjéből, ahová feleségét, Elsa Patakyt és iker fiait, a 8 éves Sashát és Tristant is magával vitte. A sydney-i premieren együtt sétáltak végig a vörös szőnyegen, ahol Elsa talpig feketében vonzotta a tekintetet.

A magyar származású színésznő dekoltázsa bizony elérte a kellő hatást, csak úgy, mint a néhány nappal korábbi díszbemutatón, ahol egy hófehér, köldökig kivágott fehér kreációban nyűgözte le a nagyérdeműt. Elsa nem csak férje tekintetét ragadta meg, de a fotósokét is, ezzel elterelve a figyelmet, az ezüst koktélruhában megjelenő Natalie Portmanről, aki nem mellesleg a film másik szuperhőse, ezúttal a női Thor szerepében.

Az új filmben filmben Thor elindul az önfelfedezés útján, de visszavonulását megzavarja Gorr, az Isteni Mészáros nevű galaktikus gyilkos, aki az istenek kiirtására tette fel életét. Thor az ellenség legyőzéséhez segítségül hívja Valkűrt, Korgot és volt barátnőjét Jane Fostert is, aki a norvég istenség legnagyobb meglepetésére kigyúrt női Thorrá válik és játszi könnyedséggel irányítja a mágikus kalapácsot, a Mjölnirt.

A Thor: Szerelem és mennydörgést a hazai mozik július 7-től vetítik.

Ajánljuk még