logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Videón a turbékoló Paris Hilton és Tom Cruise - egy pillanatra mindenki ledöbbent

| Szerző: hirado.hu
Az örökösnő videója sokkolta a rajongókat, ami szerint ő és a Top Gun sztárja egy párt alkotnak.

Paris Hilton nem dobta férjét, Carter Reumot Tom Cruise-ért, de a valóságshow-sztár felkapott TikTok videója okozott némi zavart az erőben.

A hamis Tom:

@parishilton I always do my own stunts (while always in full glam) 👸🏼✨💁🏼‍♀️💖 #Sliving #ThatsHot ♬ Take My Breath Away (Love Theme from "Top Gun") – Berlin

Az örökösnő saját platformjára feltöltött videójában azt láthatjuk, ahogy Tom és Paris, látszólag közös otthonukban készülődnek egy vörös szőnyeges bemutatóra, mindezt úgy, mintha évek óta egy párt alkotnának.

A történet rengeteg sebből vérzik, hiszen Paris friss házas, Tom évek óta szingli, őket kettejüket pedig a legmerészebb forgatókönyvek sem boronálnák soha össze, azonban ez az, amit látunk. A szemünk azonban csal, erre pedig bizonyíték a képaláírásban megjelölt Cruise-imitátor, Miles Fisher fiókja.

Miles az egyik legprofibb Cruise hasonmás, mozgását, gesztusait profin hozza, vonásai azonban éppen csak emlékeztetnek a Top Gun sztárjára. Egy deepfake videó azonban kiküszöböli ezt a kis csorbát, így hitte el a fél világ, hogy Paris és Tom egy párt alkotnak.

A Tomot alakító Miles Fisher:

A deepfake, azaz a hamis valóság technika manapság sok fejtörést okoz az internetezőknek, hiszen egy algoritmussal a mozgóképeken szereplő személy arcképét élethűen másvalakiére lehet cserélni, akár a film többi részének változatlanul hagyásával, megtartva a szájmozgást, fejirányt, mimikát, takarásokat.

Ember legyen tehát a talpán, aki kiszűri a hamis videókat, de Paris TikTokjának kommentszekciójából kiderül, hogy voltak jó páran, akik nem dőltek be az átverésnek.

Ajánljuk még