logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újra Batman lenne Christian Bale, de van egy feltétele

| Szerző: hirado.hu
A színész legfrissebb interjújában bevallotta, hogy egy telefonhívásra van attól, hogy folytassa a trilógiát.

Christian Bale nagy meglepetéssel szolgált a rajongóinak, legújabb interjújában ugyanis elárulta, hogy nem fordított teljesen hátat Batmannek, ha Christopher Nolan rendező visszatérne, ő benne lenne a folytatásban.

A Christopher Nolan-féle Sötét Lovag trilógia a legjobb Batman-filmek közé tartozik, így a lehetőség egy esetleges visszatérésre felcsigázta a rajongók fantáziáját. A 48 éves Bale azonban elárulta a ScreenRantnek, hogy a pletykákkal ellentétben, őt még nem keresték meg egy esetleges folytatással, ahogyan Christopher Nolan rendezőnek sem dobták fel a lehetőséget.

Hozzátette, hogy ő és Nolan egyezséget kötöttek a blockbuster elkészítése előtt, hogy három filmnél megállnak, és elegánsan továbblépnek, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs visszaút

Ha Chris felkeresne, hogy figyelj, van még egy történetem, amit el kell mesélnem. És ha ezt a történetet velem együtt szeretné elmesélni, én benne lennék”

– tette hozzá a színész.

Ami pedig Robert Pattinson alakítását illeti, Bale a Varietynek a múlt héten bevallotta, hogy még nem tud róla véleményt formálni, ugyanis nem volt ideje megnézni a filmet.

“Meg fogom nézni, biztosan meg fogom. Robert csodálatos színész, összefutottunk és beszélgettünk egy kicsit a forgatás előtt, és lenyűgözött.”

Ajánljuk még