logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Erzsébet királynő frizurát újított

| Szerző: hirado.hu
II. Erzsébet királynő stílusosan és fiatalosan kezdi meg 71. évét a trónon. Úgy tűnik, az uralkodó megvált megszokott, jellegzetes hajkoronájától. Megújulva, nyári frizurával jelent meg platina jubileuma után. De vajon melyik neves fodrásznál járhatott az uralkodó?

A királyi család hivatalos Instagram-oldalán közzétett felvételen, a 96 éves uralkodó ősz hajfürtjei feltűnően rövidebbek lettek oldalt és hátul – írja cikkében a Page Six.

A rajongók imádták a királynő új kinézetét. „Imádom a királynő új frizuráját!” – írta az egyik hozzászóló. „Csodásan néz ki a királynő! Tökéletes az új nyári frizurája” – írta egy másik.

II. Erzsébet személyi asszisztense, vezető öltöztetője és egyben bizalmasa, Angela Kelly a titokzatos fodrász, aki a világjárvány idején ezt a munkakört is megkapta feljebbvalójától. Angelának a koronavírus-járvány éveiben fodrászként is helyt kellett állnia, melyről a The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe (Az érem másik oldala: A királynő, az öltöztető és a gardrób) című könyvének legújabb kiadásában ír.

A királynő asszisztense és egyben barátja így emlékezett vissza azokra az évekre:

„2020 márciusától hetente megmostam a királynő haját. Megigazítottam és formáztam, sőt, ha kellett, még le is vágtam. A csapatom a Kelly szalonja nevet kapta.”

Kezdetben Angela keze igencsak remegett, de ahogy telt az idő, egyre jobban belejött a fodrászkodásba.

Ajánljuk még