logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Majd kicsattan az egészségtől a 96 éves Dick Van Dyke

| Szerző: hirado.hu
A színész boldogan megállt mosolyogni és pózolni az őt követő lesifotósoknak.

A 96 éves Dick Van Dyke boldogabbnak tűnt, mint valaha, amikor a minap barátaival távozott egy étteremből Malibuban, és az újságíróknak elmondta, hogy „csak örül, hogy még mindig itt van”.

A Halálbiztos diagnózis sztárja lazán öltözött a kiruccanáshoz, egy világosszürke pulóvert és egy tengerésznadrágot viselt. Bizonyítva, hogy szellemi képességei még mindig kifogástalanok, Van Dyke beült a volán mögé és hazavezetett – írja a New York Post.

Dick Van Dyke-ot gyakran látni Malibu utcáin, ahol feleségével, az 50 éves Arlene Silverrel ebédelni szoktak és rendszeresen eljárnak az egyik helyi edzőterembe is.

A korát meghazudtoló egészségnek örvendő színész egy korábbi interjúban elmondta, hogy még mindig hetente háromszor eljár edzeni és az étkezésére is odafigyel.

Van Dyke elárulta, hogy vízi aerobikozik, súlyokat emel és futópadon sétál. Fitt fizikumát a jó géneknek és jóval fiatalabb feleségének tulajdonította.

A pár februárban ünnepelte 10. házassági évfordulóját. Van Dyke először a 2007-es Screen Actors Guild Awards-on találkozott Silverrel. Akkoriban a férfi 81 éves volt, a nő pedig mindössze 35.

Ajánljuk még