logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Brad Pitt köntörfalazás nélkül vallott függőségeiről

| Szerző: hirado.hu
Az 58 éves Oscar-díjas színész soha nem hallott őszinteséggel mesélt az Angelina Jolie-tól való válás utáni évekről.

A hollywoodi sármőr ritkán nyílik meg ennyire húsbavágóan magánéletéről. Pitt a GQ magazinnak adott interjújában őszintén mesélt arról, hogy hol látja magát a karrierjében, milyen magányosnak érzi magát, és hogyan helyezte előtérbe az egészségét azzal, hogy leszokott a dohányzásról és részt vesz az Anonim Alkoholisták kezelésében.

„Bennem nincs meg az a képesség, mint másokban, hogy csak napi egy-két szálat szívjak. Én belevetem magam a függőségeimbe. Vagy teljes hévvel vagy inkább sehogy.”

A színész elárulta, hogy az Angelina Jolie-val való válás után egy másik függőségéről is lemondott: az alkoholról. Pitt hat éve tette le az italt és a mai napig rendszeresen jár az Anonim Alkoholisták gyűléseire.

Brad Pitt amerikai színész és élettársa, Angelina Jolie a Demóna (Maleficent) című film jelmezeiből és kellékeiből rendezett kiállítás megnyitóján Londonban 2014. május 8-án. (Fotó:MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Bár sokan azt gondolhatják róla, hogy egy társasági pillangó, Pitt koránt sem tartja magát annak.

„Mindig is nagyon egyedül éreztem magam az életem során. Egyedül nőttem fel gyerekként és most a mindennapokban is egyedül vagyok itt, a házamban. Érdekes, de nemrég éreztem először, hogy a barátaim és a családom mellett otthonra találtam.”

A hollywoodi szívtipró az utóbbi években több időt töltött a kamerák mögött produkciós cégével, a Plan B-vel olyan filmeket jegyez, mint a hamarosan érkező Marilyn Monroe-film, a Blonde Ana de Armas főszereplésével és a Woman Talking című erőszaktevőikkel szemben felszólaló nőkről szóló film.

Brad céltudatosan vállal egyre kevesebb szerepet, mivel már a nyugdíját tervezgeti.

„Úgy gondolom, hogy már az utolsó szakaszban vagyok. Ez az utolsó félév vagy harmadév.”

Quentin Tarantino korábban a GQ-nak elárulta, hogy Brad Pitt nyugdíjba vonulásával Hollywood az „utolsó igazi nagy mozisztárját” veszíti el.

Ajánljuk még