logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eddig nem látott családi fotóval köszöntötték Vilmos herceget apák napja alkalmából

| Szerző: hirado.hu
Június harmadik vasárnapján az édesapákat ünnepeljük. A brit királyi család különleges fotót választott az ünnep alkalmából.

A vidám pillanatot megörökítő fotót, melyen Vilmos herceg három gyermekével látható, hivatalos Instagram-oldalukon osztották meg.

Boldog apák napját ma az apáknak és nagypapáknak szerte a világon! ”– üzenték a posztban. A fényképet már több mint 675 ezren kedvelték, és a kommentelők pedig olvadoznak a gyerekek imádnivaló mosolyán.

A fotón, melyen Lajos herceg édesapja nyakában ül, Sarolta hercegnő és György herceg pedig Vilmos két oldalán állnak, a múlt őszi jordániai nyaralásuk alkalmával készült. A fénykép ismerős lehet, ugyanis a 2021-es karácsonyi képeslapjukra is a közel-keleti országban készült fotót választottak.

Katalin számára különleges jelentéssel bír a helyszín, a hercegné ugyanis gyerekként két évig Jordániában élt, amikor édesapja a British Airwaysnél dolgozott. Férje, Vilmos sem először járt az országban, 2018-ban már tett egy hivatalos látogatást a Közel-Keleten – írja a People. 

Vilmos herceg június 21-én készül betölteni 40. életévét, tavaly Apák napján ünnepelte 39. születésnapját.

Kapcsolódó tartalom

Június harmadik vasárnapja, az édesapák napja

Megünneplése az Egyesült Államokból indult az 1900-as évek elején. Lyndon B. Johnson elnök 1966-ban nyilvánította hivatalosan apák napjává június harmadik vasárnapját, Magyarországon 1994-ben indult mozgalom meghonosítása érdekében. Ma már a világ számos országában ezen a napon köszöntik a gyermekek édesapjukat.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még