logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Enni is alig tud, a fél arcára lebénult Justin Bieber

| Szerző: hirado.hu
Rajongók milliói aggódnak a jóképű, kanadai popénekesért. Justin Bieber fél arca egyik napról a másikra lebénult. A világhírű sztár Ramsay Hunt-szindrómában szenved, melyet a napokban hozott nyilvánosságra közösségi oldalán.

A 28 éves énekes pénteken osztotta meg rajongóival, hogy Ramsay Hunt-szindrómában szenved, ami miatt átmeneti arcbénulással küzd. A háromperces videót azután töltötte fel a közösségi médiában, hogy kénytelen volt lemondani több közelgő koncertjét – olvasható a Mirror cikkében.

Azóta a sztár egy újabb bejegyzésében tudatta 241 millió Instagram-követőjével, hogy napról napra jobban van. Rajongóit arra kérte, hogy imádkozzanak érte és az egészségéért. Bieber bízik a gyógyulásban, és hiszi, hogy Isten vigyázz rá és támogatja. Az énekes azt mondta, hogy Jézusba vetett hite egy sor egészségügyi problémával segített neki megbirkózni.

A sztár számára jelenleg az evés az, ami a legnagyobb gondot okozza, erről Instagram-sztorjiában panaszkodott. „Egyre nehezebb számomra az evés, ami egyre frusztrálóbb, kérlek, imádkozzatok értem!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BBC News (@bbcnews) által megosztott bejegyzés

Bieber a következőt írta közösségi oldalán: Tudom, hogy ez a vihar elmúlik, de addig is Jézus velem van.

Az ijesztő szindrómát egy vírus okozza, amely az énekes fülében lévő idegeket és arcidegeit támadta meg.

Bieber videójában megmutatta a nyilvánosságnak, hogy mi is történt vele:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WorldStar Hip Hop / WSHH (@worldstar) által megosztott bejegyzés

„Ahogy láthatjátok, ezzel a szememmel nem tudok pislogni. Mosolyogni sem tudok az arcomnak ezen az oldalán. Teljesen lebénult az arcom egyik fele.”

A sztár minden fellépését lemondta és türelmet kért mindenkitől, mert elmondása szerint pihenésre van szüksége, hogy újra százszázalékos legyen.

Ajánljuk még