logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újságárusnak állt Vilmos herceg

| Szerző: hirado.hu
Cambridge hercege inkognitóban árulta a The Big Issue nevű újságot, ami a hajléktalanok és az anyagi gondokkal küzdők támogatásáról ismert.

 

A 39 éves háromgyermekes herceg piros mellényben és hozzá illő kalapban álldogált az utcán, kezében a nagy halom magazinnal – írja a Page Six.

„Először észre sem vettük, hogy Vilmos herceg áll ott, egyszerűen csak elmentünk mellette” – mondta egy járókelő. Hozzátette, hogy a herceget nem vették körbe szorosan biztonsági őrök, de a közelben tartózkodott néhány katonai ruhába öltözött királyi őr. „Csodálatos volt látni, hogy Vilmos herceg folytatja azt, amit édesanyja, Diana hercegnő tett a jótékonysági szervezetekért” – hangsúlyozta a járókelő.

Matthew Gardner nyugalmazott rendőrfőfelügyelő Linkedin oldalán mesélte el a sógorával történt vicces esetet, aki nem hitt a szemének, ezért odament Vilmos herceghez, hogy megbizonyosodjon arról, valóban őt látja-e. Vilmos herceg megkérdezte, hogy vásárolna-e újságot, de Gardner sógoránál nem volt aprópénz.

„Ezen a ponton Vilmos herceg előkapott egy kompakt bankkártyaolvasó terminált…ezt nem lehet tanítani! Felbecsülhetetlen, sőt hercegi volt” – írta a férfi.

A szerencsés járókelők fotózkodhattak is a herceggel, aki odaadóan árulta a magazint.

Címlapfotó: Vilmos herceg (Fotó: EPA/Brian Lawless / POOL)

Ajánljuk még