logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A királynő megtagadta Harry és Meghan kérését, dédunokája kedvéért sem volt rá hajlandó

| Szerző: hirado.hu
Ezért nem készült fotó II. Erzsébet és Lilibeth első találkozásáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) által megosztott bejegyzés

A hétvégi paltinajubileumi ünnepség alkalmával, hosszú évek után ismét a királyi családdal ünnepelt Harry herceg és felesége Meghan, akik most először vitték kislányukat Lilibeth-et látogatóba a királynőhöz. II: Erzsébet és dédunokája találkozásáról azonban hiába is várjuk a fotókat, a palota ugyanis megtagadta Harryék kérését, hogy megörökítsék a nagy pillanatot.

A TMZ információi szerint a királynő nem akarta, hogy a képeket jó pénzért eladják a szülők egy amerikai magazinnak, így közös fotó nem készült Erzsébetről és Liliről. A megtagadott kérés csak a sokadik bosszúság volt Harryék számára a látogatás során, a sajtónak is szemet szúrt, hogy az Amerikában élő párt a jubileumi hálaadó misén is a templom másik oldalába ültették, hogy a lehető legtávolabb kerüljenek Vilmos hercegtől és Katalin hercegnétől, akik egy mosolyt sem küldtek a királyi családot elhagyó rokonaik felé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

A rajongók egyébként nem maradtak friss Liliről készült fotók nélkül, az első születésnapján a Frogmore Cottage-ban ünneplő leányzóról két fotót is közzétett Meghan fotográfus ismerőse. Liliről kiderült, hogy szakasztott édesapja, ugyanis az ő vörös fürtjeit örökölte.

Ajánljuk még