logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Alec Baldwin felesége mentette meg kisfiuk életét

| Szerző: hirado.hu
A Baldwin család legkisebb fia súlyos allergiás rohamot kapott. A kis Eduardo, édesanyja gyors beavatkozásának köszönheti életét.

Baldwinék egyéves Eduardo nevű kisfiát a héten egy New York-i kórházba szállították, miután igen súlyos allergiás rohama lett. Édesanyja, Hilaria Baldwin által beadott EpiPen adrenalin injekció menthette meg Eduardo életét. Az életmentő oldatot, allergiás vészhelyzetben, sürgősségi injekciózásra használják.

A 38 éves Hilaria a következőt írta Instagram bejegyzésében:

“EpiPen injekciót kellett adnom neki. Soha nem kellett még egyedül beadnom, borzasztó volt. Most már jól van és otthon van, de azért osztom meg mindezt veletek, hogy jusson eszetekbe, ez egy életmentő eszköz, ami jó, ha van otthon.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés

Hilaria először 2021 májusában hozta nyilvánosságra, hogy kisfiánál allergiát diagnosztizáltak – írja cikkében a Page Six.

Alec Baldwin és felesége 2012-ben kötötte össze az életét. A béranyától született Lucia mellett a nyolcéves Carment, a hatéves Rafaelt, az ötéves Leonardot, a hároméves Romeót, és az egyéves Eduardót nevelik közösen. Baldwinnak korábbi Kim Basingerrel kötött házasságából is született egy lánya, a most 26 éves Ireland.

A Baldwin család márciusban hozta nyilvánosságra, hogy Hilaria idén ősszel újabb anyai örömök elé néz. A pár múlt hónapban egy videót tett közzé az Instagramon, amelyben elárulták, hogy hetedik közös babájuk kislány lesz.

Ajánljuk még