logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elton John nincs jól – bevallotta, miért van szüksége kerekesszékre

| Szerző: hirado.hu
A 75 éves zenészt kerekesszékben látták a lipcsei repülőtéren.

A legendás énekes még tavaly novemberben árulta el, hogy egy nyáron történt balesetben megsérült a csípője, ami azóta folyamatos fájdalmat okoz neki.

Elton elmondta, hogy képtelen ki- és beszállni egy autóba, vagy oldalirányban mozogni, és a róla készült friss lesifotókon éppen egy kerekesszékbe segítették, miután kiszállt egy autóból – írja a Mirror.

„Szeretném megköszönni minden rajongómnak, akik az egészségem felől érdeklődtek, miután a sajtó leközölt egy ostoba történetet arról, hogy törékenynek tűnök a kerekesszékben. A valóság az, hogy kiváló egészségnek örvendek, imádom a fellépéseimet, és a legjobb formámat nyújtom, amikor játszom nektek. Egy újabb fergeteges, 2,5 órás show után érkeztünk meg a lipcsei repülőtérre, ahol a repülőtér egy részét már lezárták. Rendkívül hosszú volt a gyalogút a repülőgéphez, így a csapatom kedvesen felállított egy kerekesszéket, hogy a műsor után pihentethessem a csípőmet. Ez minden, emberek.”

A zenész tavaly októberben kénytelen volt lemondani a turnéját, mert attól félt, hogy a csípője nem bírná a több hónapos koncertezést.

„Megkellett hoznom ezt a döntést, mert nem akartam úgy színpadra lépni, hogy nem tudok a közönségemnek 100 százalékot nyújtani.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy Eltont kerekesszékben látták. Még 2019-ben kificamodott bokája miatt kényszerült rá, 2015-ben pedig Disneylandben egy családi kiruccanás alatt kapták lencsevégre kerekesszékben.

Egészségügyi gondjai ellenére Elton nem mutatja jelét annak, hogy a következő hónapokban lelassulna, hiszen nemcsak II. Erzsébet jubileumi ünnepségén lép fel, hanem júniusban is folytatja a turnét.

Ajánljuk még