logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Johnny Depp nyert magának 3,5 millió követőt egy nap alatt

| Szerző: hirado.hu
Mióta elkezdődött rágalmazási pere ,elképesztő gyorsasággal szerzett magának új rajongókat a filmsztár, de a szerdai rekordja még ennél is figyelemreméltóbb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés

Miután megnyerte az exfelesége, Amber Heard elleni rágalmazási pert, Johnny Depp Instagram-követőinek száma 19 millióról 22,5 millióra nőtt, és a számláló azóta is pörög.

Az ítélet után kiadott egy nyilatkozatot, amely a Facebook tulajdonában lévő alkalmazáson való közzététele után néhány óra alatt 10 millió lájkot kapott.

A per előtt Johnny Deppnek körülbelül 11 millió Instagram-követője volt, miután megnyerte a rágalmazási pert, azonban gyorsan fontos mérföldkőhöz érkezett, majd hamar túl is haladta a 20 milliót – írja a Dailytimes.

A családon belüli erőszakról szóló, hat hetes intenzív tárgyalást követően az amerikai esküdtszék szerdán mind Johnny Deppet, mind volt feleségét, Amber Heardet felelősnek találta rágalmazás vádjában, de a Karib-tenger kalózai sztárja felé billen a mérleg, akinek 15 millió dollárt ítéltek meg, 10 millió dollárt kártérítésként és 5 millió dollárt büntető kártérítésként. Penney Azcarate bíró azonban gyorsan 350 000 dollárra csökkentette a büntető kártérítés összegét, ami az államban megengedett maximum.

Az esküdtszék Heard javára döntött az egyik állításában, miszerint Depp ügyvédje, Adam Waldman egy interjúban azt mondta, hogy Amber és a barátai “csapdába csalták” a színészt “egy rajtaütéssel, egy átveréssel” a pár 2016 májusi vitája során. Az esküdtszék Heardnek 2 millió dollár kártérítést ítélt meg, büntető kártérítés nélkül.

Johnny azonban a legfrissebb hírek szerint nem lélegezhet fel, exfelesége ugyanis fellebbez az ítélet ellen.

Ajánljuk még