logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Amber Heard nem hagyja nyerni Johnny Deppet, megtámadja az ítéletet

| Szerző: hirado.hu
A színésznő egészen biztosan fellebbez a szerdai ítélet ellen, mely szerint több, mint 10 millió dollárnyi (3,6 milliárd forint) kártérítést kellene fizetnie exférjének.

Úgy tűnik, hogy nincs még vége a Johnny Depp kontra Amber Heard folytatásos teleregénynek, a színésznő ugyanis vélhetően fellebbezni fog a szerdán kihirdetett ítélet ellen – írja cikkében az Independent.

A farifaxi bíróság szerdán Johnny Depp javára döntött, kevesebb mint háromnapos tanácskozás után a héttagú testület a teltházas tárgyalóterem előtt olvasta fel az ítéletet, miszerint az Aquaman sztárja tényleges rosszindulattal rágalmazta a Karib-tenger kalózai egykori színészét egy 2018 végén megjelent Washington Post-esszében, amelyet Heard írt arról, hogy “a családon belüli erőszak nyilvános arca” lett megnyerte az Amber Heard elleni rágalmazási perét.

Az ítélet szerint Ambernek több mint 10 millió dollárt kellene kártérítésként megfizetnie, ez az összeg azonban bennfentesek szerint megfizethetetlen Heard számára, így biztosan jogorvoslattal él majd.

A színésznő, aki személyesen is jelen volt tegnap az ítélet kihirdetésekor így nyilatkozott:

“Megszakad a szívem, hogy a bizonyítékok tömkelege sem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljak a volt férjem hatalmával, uralmával és befolyásával.”

A színésznő továbbá kijelentette, hogy az ítélet “visszalépés”, amely visszafordítja az idő kerekét abba az időbe, amikor a szavát felemelő nőt, nyilvánosan megszégyeníthették és megalázhatták, és visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni.

A esküdtek szerint, a Heard által jegyzett cikk állatásai valótlanok voltak, melyek valóban negatív hatást gyakoroltak Depp karrierjére

Ajánljuk még