logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Harrison Ford meglepte a rajongóit egy régóta várt hírrel

Senki nem számított a színészre a Disney Star Wars rendezvényén, akinek meglepetésszerű felbukkanásához egy nagy bejelentés is társult.

Az ötödik Indiana Jones-film 2023 júniusában kerül a mozikba – árulta el csütörtökön a film címszerepét alakító Harrison Ford, a Disney filmstúdió Star Wars-rendezvényén, a kaliforniai Anaheimben.

A gálán az Oscar-díjas zeneszerző, John Williams élőben adta elő az Indiana Jones világhírű főcímdalát. A színpadon Williamshez meglepetésszerűen csatlakozó Ford gratulált neki a nemrég betöltött 90. születésnapjához, és megjegyezte, hogy az Indiana Jones-franchise zenéje mindenhová követi, ahová csak megy.

A színész hozzátette, hogy a legújabb Indy-film, amelynek zenéjét Williams szerezte, már majdnem kész, és “nagyon büszke” rá, és azt is elmondta, hogy a film 2023. június 30-án kerül a mozikba.

Az Indiana Jones 5 cselekményét titokban tartják, de a rendezvény közönsége már láthatott néhány képet a készülő produkcióból. A James Mangold rendezésében forgatott legújabb rész új sztárjai között szerepel Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen és Antonio Banderas is.

Ajánljuk még