logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Halálos fenyegetéseket kap Amber Heard kislánya Depp feldühödött rajongóitól

| Szerző: hirado.hu
"A kislányomat mikrohullámú sütőbe akarják tenni" - vallotta sírva a színésznő.

Amber Heard csütörtökön a bíróságon könnyekben tört ki, miközben arról panaszkodott, hogy a Johnny Deppel folytatott jogi csatározása során folyamatosan halálos fenyegetéseket kap, van, aki a mikrohullámú sütőbe akarja tenni a gyermekét. A 36 éves színésznő tavaly nyáron jelentette be, hogy béranya és donor segítségével megszületett a kislánya.

“Több ezer halálos fenyegetést kapok, mióta ez a per elkezdődött” – mondta Heard az esküdtszéknek. “Az emberek gúnyolódnak, kinevetik a bántalmazásról szóló vallomásaim… ez gyötrelmes. Fájdalmas és a legmegalázóbb dolog, amin valaha is keresztül kellett mennem”.

Amber csak azt szeretné, ha exférje békén hagyná őt. Heard úgy véli, hogy a Karib-tenger kalózai sztárjának megvan a lehetősége arra, hogy leállítsa a rajongói masszív trollkodását, de úgy döntött, hogy nem teszi, sőt, bátorítja őket – írja a Page Six.

“Az emberek a mikrohullámú sütőbe akarják tenni a lányomat, Oonagh Paige-t, ilyeneket üzennek nekem”

– folytatta.

Bár az esküdtszék még nem, Johnny Depp rajongói már meghozták az ítéletüket, akik az 50 millió dolláros rágalmazási per fordulópontjai alapján felmentették a színészt a családon belüli erőszak vádja alól. Amber, aki először nem túl talpraesett ügyvédje miatt lett nevetség tárgya, majd exférje ügyvédje többször is bizonyította, hogy állításai vélhetően nem felelnek meg a valóságnak, Kate Moss szerdai vallomása után tovább csökkent a színésznő szavahihetősége Depp rajongói szemében. A modell ugyanis tisztázta Deppet, kiderült, sosem lökte őt le a lépcsőn kapcsolatuk négy éve során, mely történetet Amber valóságként tálalta a bíróságon.

Miközben több szakpszichológus szakvéleménye, rendelkezésre álló fotó, és hanganyag bizonyítja, hogy a drog- és alkoholfüggőségtől szenvedő Johnny Depp kibírhatatlanul viselkedett házassága során, a több valótlanság miatt az esküdteknek igen nehéz dolguk lesz, hiszen átlátva a szituációt, el kell tudniuk dönteni, hogy az Ambert ért sérelmek közül mi volt valós, és mi volt kitaláció, ahogyan azt sem szabad figyelmen kívül hagyniuk, hogy Johnny Depp sármjával hogyan próbálta ellensúlyozni, minden vállalhatatlan tettét.

Amber Heard és Johnny Depp a bíróságon (Fotó: MTI/EPA)

A fariaxi per pénteken ér a záróbeszédekhez, ami után az esküdtek összeülnek, hogy ítéletet hozzanak. Hogy végül Amber Heardnek ki kell-e fizetnie a kártérítést exférjének, akinek karrierjét derékba törte a 2018. decemberi The Washington Post-cikk, melyben a színésznő nyíltan beszélt az őt ért párkapcsolati erőszakról, az hamarosan kiderül. Az esküdtek döntése pár óra, de akár napokig tartó vita eredménye is lehet, így egyelőre megjósolhatatlan, pontosan mikor hirdet ítéletet a bíróság.

Ajánljuk még