logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az utcán koldul a Baywatch színészének hajléktalan exfelesége

| Szerző: hirado.hu
Loni Willison hat éve él az utcán, de nem kér senki segítségéből.
Jeremy Jackson és Loni Willison 2012 januárjában (Fotó: Getty Images/Amanda Edwards)

Pár éve még a világsztárok gondtalan csillogó életét élte, ma már a mindennapi betevőért kéreget, és hajléktalanként él az egykori modell. A tragikus történet a 39 éves Loni Willisoné, aki egykor a Baywatch jóképű sztárjának, Jeremy Jacksonnak a felesége volt.

A fürdőruhamodell 2012-ben ment feleségül a sorozatban David Hasselhoff fiát alakító Jacksonhoz, akitől két évvel később el is vált. A modell élete a válás után fenekestül felfordult, komoly drogproblémákkal és mentális betegséggel küzdött, majd vagyonát is elvesztette, és már 2016 óta az utcán él a Los Angeles-i Venice Beach környékén.

Willisont a paparazzók időről időre lencsevégre kapják a környéken, hol szemeteseket túrva, hol más hajléktalan társaságában. Legutóbb zokniban, baseball sapkában, egy bevásárlókocsiban tolva minden holmiját látták a jobb napokat látott Lonit, akire nagyon nehéz ráismerni – írja a Dailymail.

Az egykori modellt először 2020-ban találta meg a The Sun magazin, akiknek akkor így nyilatkozott:

„Jól vagyok, nem beszéltem évek óta Jeremyvel, sem a barátaimmal, nem akarom, hogy bárki segítsen rajtam! Nincs mobiltelefonom. Van kajám és van hol aludnom. Itt-ott kapok pénzt, és van bőven élelmiszer a kukákban és a boltok közelében”

– mondta akkor az őt faggató újságírónak.

Loni, aki korábban az ausztrál Fitt magazin címlaplánya is volt, akkor indul el végleg a lejtőn, mikor egy plasztikai sebészeti klinika asszisztensi állásából kirúgták, majd egy ingatlanos cégnél helyezkedett el, ahol nem kapta meg a fizetését. Mentális betegséggé ekkortájt úgy elhatalmasodott rajta, hogy egy időben arról is meggyőzte magát, hogy lakásában valaki elektromos árammal kínozta.

Miután nem tudta fizetni az albérletet és a számláit, 2016-ban végül kilakoltatták, azóta pedig az utcán él. Egykori rajongói fel sem ismernék, hiszen platinaszőke tincsit rövidre vágatta, több foga is hiányzik, ráadásul a kábítószer, a cigaretta és az alkohol is látványos nyomot hagytak az egykori szépségen.

Ajánljuk még