logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Michael Jackson volt testőre vigyáz a sussexi párra

| Szerző: hirado.hu
A celebvilágból ismert testőrrel erősítette biztonsági csapatát a Los Angelesben élő Harry herceg.

Lencsevégre kapták Harry herceget, ahogy a kaliforniai napsütésben egy egyszerű elektromos kerékpárral teker valahol Montecito környéken, amely egy festői település a Csendes-óceán partjánál, nem messze a hercegi pár 10 millió fontos villájától – írta a Daily Mail.

A fotókon a 37 éves herceg és két testőre láthatóak.

Egyikük Alberto Alvarez, aki korábban Michael Jackson egyik biztonsági embere volt. A 45 éves biztonsági szakember ott volt azon a végzetes napon, amikor a popikon rosszul lett és meghalt 2009 júniusában.

Évekkel később őt is meghallgatta a bíróság tanúként a Michael Jackson orvosa ellen indított perben. Mint kiderült, Conrad Murray annyira pánikba esett, amikor a sztár rosszul lett, hogy a testőröket kérdezte, hogy tudnak-e szívmasszázst alkalmazni.

Alvarez 2007-ben kezdte a szakmát, régi motoros. Korábban a One Direction fiúbanda tagjaira vigyázott, de már több hírességgel is együtt dolgozott.

„Diszkrét és rendkívül lojális volt Michaelhez. Ő és Harry jó párosnak tűnnek”

– mondta a Sun bulvárlapnak nyilatkozó forrás.

A herceg sportosan, baseball sapkában, kapucnis felsőben és rövidnadrágban látható egy félmillió forintos elektromos kerékpáron, fejvédő nélkül, mivel a kaliforniai törvények szerint ez csak a 18 év alattiaknak kötelező.

Ajánljuk még