logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kristen Stewart egy derekára kötött sátorban lejtett a vörös szőnyegen

| Szerző: hirado.hu
A színésznő Cannes-ban mutatta be a nyári kollekció egy igen érdekes darabját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

L’OFFICIEL PARIS (@lofficielparis) által megosztott bejegyzés

Kristen Stewart nem okozott meglepetést Cannes vörös szőnyegén azzal, hogy Diorban vonult végig a vörös szőnyegen, hiszen a színésznő évek óta a neves divatmárka arca.

Stewart igazi átváltozóművész, aki ma délelőtt folyamán rövidnadrágban, pólóban és tornacipőben érkezett meg a filmfesztiválra, de új filmje, A jövő bűnei bemutatóján már a végzet asszonya címre pályázott. Azonban a buggyos, masnis szoknyája miatt, ami inkább hasonlított egy derékra kötött sátorra, mintsem egy designer darabra, ezt a címet nem tudjuk jó szívvel odaítélni neki.

Kristen híres arról, hogy a legmerészebb és legérdekesebb ruhákat is szívesen felveszi, így az idei nyári kollekció érdekes szoknyájára sem mondott nemet, amihez egy rövid, garbós, flitterekkel díszített felsőt választottak neki, kiegészítve egy fekete magassarkúval.

A jövő bűnei egyébként az 1970-es azonos című horror remake-je, ami a fesztivál versenyprogramjának része, így akár az Arany Pálmát is elvihetné, de a kritikusok szerint erre nem sok esélye van. A film tele van gyomorforgató jelenetekkel, ami a széles vásznon még nagyobb hatást gyakorol a nézőkre, így a hétfői premieren többek is kisétáltak a vetítésről. Azok azonban, akik a végéig kitartottak, álló ovációval ünnepelték David Cronenberget hátborzongató alkotását.

Ajánljuk még