logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ennyit változtak a szereplők: húsz év után újra együtt a Gyűrűk Ura hobbitjai

| Szerző: hirado.hu
Újra együtt Frodó, Samu, Trufa és Pippin.

Nem áll össze újra a Gyűrű szövetsége, de Középfölde kedvenc hobbitjai most közel húsz évvel az utolsó Gyűrűk ura-film után ismét összefutottak a nosztalgia kedvéért. A Frodót, Samut, Trufát és Pippit alakító Elijah Wood, Sean Astin, Dominic Monaghan és Billy Boyd szombat este, néhány pohár bor és némi desszert mellől számolt be a remek vacsoráról a Tolkien-rajongóknak.

“Egy újabb nagyszerűen sikerült este” – írta közös fotójuk alá Dominic Monaghan, aki az étterem séfjének is megköszönte, a pazar vendéglátást.

A szereplők, akiket a forgatás örök barátokká kovácsolt, legutóbb áprilisban egy podcast kapcsán találkozott egymással, akkor a trilógiáról, az akkori élményeikről és az azóta eltelt időről meséltek.

A Gyűrűk Ura-rajongóknak azonban nem kell beérniük a nosztalgiával, ugyanis hamarosan érkezik a regény újabb adaptációja, ezúttal sorozat formájában. Az Amazon, az első évadot 2022 szeptemberében mutatja be.

A történet A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége, tehát J.R.R Tolkien (1892-1973) fantasy-trilógiájának első része előtt játszódik. A főbb szerepekben látható lesz Cynthia Addai-Robinson és Robert Aramayo.

A megfilmesítési jogokért az Amazon információk szerint 250 millió dollárt (75 milliárd forintot) fizetett Tolkien hagyatéka kezelőjének. A produkció költségei emellett évadonként 100-150 millió dollárra (30-45 milliárd forint) rúgnak.

A Gyűrűk Ura-trilógiát az Amazon vásárlói 1999-ben az évezred kedvenc könyvévé választották. A BBC egy 2003-as közvélemény-kutatása szerint ez minden idők legkedveltebb regénye.

Ajánljuk még