logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A cápa című film gyereksztárja lett a helyi rendőrfőnök

| Szerző: hirado.hu
Spielberg 1975-ös nagy sikerű Cápa filmjében gyerekként szerepelt Jonathan Searle és bátyja. Az élet furcsa fintora, hogy Searle-t ugyanabban a massachusettsi városban nevezték ki rendőrfőnöknek, mint ahol a forgatás zajlott.

Jonathan Searle lett Oak Bluffs új rendőrfőnöke, 47 évvel azután, hogy Steven Spielberg ikonikus cápa filmje sokkolta a világot.

Igen nagy feltűnést keltett a férfi kinevezése, amikor is az aprócska lélekszámú város testülete bejelentette, hogy régóta a rendőrség kötelékében dolgozó Searle-nek ajánlja fel a vezető rendőri posztot – olvasható a New York Post cikkében.

“Én magam is elég viccesnek találom az egészet”

– nyilatkozta Searle.

A nagysikerű Cápa filmben Searle és tényleges bátyja, Steven játszott két csínytevőt, akik egy kartonra ragasztott uszonnyal rémisztgették a parton állókat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jawsmovie (@jawsmovie75) által megosztott bejegyzés

Searle, minden idők egyik leghíresebb filmjében játszott szerepe ellenére nem folytatta filmes karrierjét. Ehelyett az egykori gyerekszínész, 1986-ban csatlakozott a közeli Edgartownban lévő rendőrséghez. A törvények betartatása sokkal jobban érdekelte.

“Nagyon örülök, igazán megtisztelő, hogy felajánlották nekem ezt a rendőrfőnöki pozíciót. Ez az, amiért egész pályafutásom során dolgoztam”

– mondta Searle.

Az egykori gyereksztár elárulta, hogy nem szeretné a filmbéli rendőrfőnököt „játszani”, ő inkább a szárazföldi bűnözők elfogására összpontosít, nem pedig a közeli vizekben ólálkodó halálos tengeri élőlényekre.

Ajánljuk még