logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eva Longoria egy 15 ezer forintos ruhában nyűgözött le mindenkit Cannes-ban

| Szerző: hirado.hu
A színésznő bevallotta, hogy 17 évvel ezelőtt egy meglehetősen olcsó estélyiben lépett a vörös szőnyegre.

Eva Longoria karrierje elején még nem a legnagyobb divattervezők kreációiban lépett a vörös szőnyegre, megjelenésével azonban sosem okozott csalódást. A színésznő a kedden kezdődő cannes-i filmfesztiválon árulta el a People magazinnak, hogy bár most a 17. alkalommal lép a filmfesztivál vörös szőnyegére, régebben azt se tudta, hogy Cannes-t eszik-e vagy isszák.

Így aztán nem is esett túlzásba, amikor először meghívást kapott a nívós eseményre, egy mindössze 40 dolláros (15 ezer forintos) ruhában érkezett:

“Úgy voltam vele, hogy az arany kötött ruhám pont megfelel az alkalomra”

– emlékezett vissza Eva, aki a Született feleségek premierjén már viselte a kreációt.

Megjelenése természetesen kifogástalan volt, így senki nem mondta volna meg róla, hogy nem költött vagyonokat az alkalomból.

Longoria az ez évi díjátadón már egy kisebb vagyont érő, fekete Alberta Ferretti estélyiben mutatta meg lehengerlő alakját, mely egyébként nem az eredeti választása volt. Stylistjai nem készültek el időben a módosítássokkal, így alternatívát kellett választania. Az új ruha azonban nem okozott csalódást, lélegzetelállítóan mutatott benne.

A színésznő egyébként a Top Gun: Maverick premierjét sem hagyta ki, ott már valóságos diszkógömbként tündökölt. Az alakot követő Cristina Ottaviano kreáció szintén telitalálat volt.

Ajánljuk még