logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Rihannát összeverő Chris Brown gratulált az újdonsült anyukának

| Szerző: hirado.hu
A 33 éves rapper a közösségi médiában köszöntötte Rihanna és A$AP Rocky első gyermekét.

Egy kórházi dolgozó szivárogtatta ki a hírt, miszerint a gyönyörű barbadosi énekesnő életet adott első gyermekének. A forrás azt is elárulta, hogy a sztárpárnak a korábbi pletykákkal ellentétben kisfia született. Rihannát pár hete még rózsaszín kislány ruhákat vásárolva kapták lencsevégre.

Noha az énekesnő még nem erősítette meg a hírt, a TMZ-nek sikerült megszereznie néhány kórházi adatot, amiből kiderült, hogy Rihanna gyermeke május 13-án született Los Angelesben.

A babahírre az elsők között reagált a Rihannát összeverő Chris Brown, aki Instagramon gratulált volt barátnőjének – írja a PageSix. A rapper három emojit, egy piros szívet, egy terhes nőt és imádkozó kezeket mellékelt a „Gratulálok” feliratú fotóhoz.

Rihanna januárban rántotta le a leplet áldott állapotáról, közel két évvel azután, hogy ő és a 33 éves A$AP Rocky barátsága romantikus fordulatot vett. A pár a koronavírus-járvány közepette kezdett randizni.

Románcukat megelőzően a fehérneműtervező 2017 és 2020 között Hassan Jameellel járt. Rihannát korábban többek között Drake-kel, Travis Scott-tal és Lewis Hamiltonnal is kapcsolatba hozták – de az énekesnő leghírhedtebb kapcsolata Brownnal volt.

Az egykori pár 2007-ben kezdett randizni, két évvel később szakítottak, amikor a rapper fizikailag bántalmazta Rihannát. Brown bűnösnek vallotta magát súlyos testi sértés vádjában, és öt év próbaidőre ítélték.

Ajánljuk még