logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bemutatóra készül a Harry–Meghan-valóságshow

| Szerző: hirado.hu
A sussexiek beengedték a Netflix stábját az otthonukba és a magánéletükbe.

A streamingszolgáltató végre megkapja a maga „húsba vágóan őszinte valóságshow-ját” Harry hercegről és Meghan hercegnéről egy „otthon a sussexi herceggel és hercegnével stílusú” dokusorozattal – írja a PageSix.

A rajongók már tűkön ülve várják a sorozatot, de egyelőre még vita folyik arról, mikor kerüljön adásba. A Netflix idén, Harry herceg hamarosan kiadásra kerülő memoárjához kötné a bemutatót, de a hercegi pár jobb szeretné, ha csak jövőre debütálna az életük leleplezéséről szóló produkció.

A sussexiek 2020-ban, az Egyesült Államokba költözésük után többmilliós szerződést kötöttek a streamingszolgáltatóval. A kamerákat beengedték a kulisszák mögé a kaliforniai Montecitóban lévő otthonukba, valamint jóváhagyták, hogy hónapokon át kövesse minden mozdulatukat a stáb, köztük a pár hónappal ezelőtti hollandiai kiruccanásukat is.

Harry herceg és Meghan hercegné Hollandiában az Invictus Games játékokon. EPA/SEM VAN DER WAL

Bár a Netflix foggal-körömmel ragaszkodik a Harry-Meghan valóságshow-hoz, a hercegné ötletén alapuló rajzfilmsorozathoz már nem annyira. A zuhanó előfizetői számok miatt, költségvetési megszorítások címszó alatt, a Netflix megszabadult több más produkciójával egyetemben, Meghan Markle animációs meséjétől is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi szerepel majd a dokumentumfilmben, de mióta a hercegi pár Kaliforniában él, több tucatszor szerepeltek különböző magazinok címlapjain, a legkülönbözőbb szaftos sztorik miatt, például megromlott kapcsolatuk miatt a királyi családdal.

Ajánljuk még