logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az Oscar-gála fricskája egy pofonnal is felér Will Smithnek

| Szerző: hirado.hu
Ha a jövő évi Oscar-díj átadóján műsorvezetőként Chris Rock térne vissza, az Hollywood történetének legnagyobb durranása lenne.

Egyre több embert foglalkoztat az a kérdés, hogy vajon Chris Rock lesz-e a jövő évi Oscar-gála házigazdája. Valljuk be őszintén, az idei ceremónián elcsattanó pofon, amit a legjobb színészi alakításért járó díjat elnyerő Will Smith kevert le a viccelődő Chris Rocknak, még nagyobb népszerűséget és érdeklődést hozott a komikusnak.

Az ABC Entertainment elnöke, Craig Erich ez ügyben úgy nyilatkozott, hogy abszolút nyitott az együttműködésre, miszerint az 57 éves Rock lehet a következő díjátadó műsorvezetője – olvasható a New York Post cikkében.

Hozzátette, hogy a jövő évi Oscar, amelyet márciusban rendeznek meg, még jobb lesz.

Erich elégedett volt az idei nézettséggel, ezért komolyan fontolóra veszik, hogy a következő alkalommal is Rock legyen a házigazda. Ez valószínűleg még nagyobb nézettséget produkálna az Oscar-gálának. Erich szerint a komikus hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az inzultust követően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sushmita Thadhani (@getfitwithsush) által megosztott bejegyzés

„Nyilvánvalóan sok vita volt az idei adás miatt, ami részben beárnyékolta a ceremóniát, de én nagyon elégedett voltam a műsorral. Ez volt az évad legnagyobb aduásza az összes díjátadó közül” – mondta az ABC elnöke.

Chris Rock nem reagált a jelenlegi pletykákra. A színész csak annyit mondott, hogy nem szeretne többet beszélni az esetről, hacsak nem fizetnek érte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sankush Media™ 🇮🇳 (@sankushmedia) által megosztott bejegyzés

Az idei díjátadón elcsattanó pofon természetesen nem maradt retorzió nélkül. Az amerikai filmakadémia úgy döntött, hogy Will Smith-t a következő tíz évre minden prominens rendezvényéről kitiltja.

Ajánljuk még