logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elon Musk 74 éves édesanyja fürdőruhában pózol a címlapon

| Szerző: hirado.hu
Maye Muskot a legendás Sports Illustrated kérte fel a 2022-es fürdőruhás számának fotózására.

A 74 éves modell, dietetikus és a Tesla-milliárdos Elon Musk édesanyja egy fodros Maygel Coronel egyrészesben (345 dollár) és arany pálmafa fülbevalóban promózza a Sports Illustrated 2022-es fürdőruhás számát – írja a PageSix.

Nagyon izgatott vagyok, hogy a Sports Illustrated úgy döntött, megmutatja, hogy idősebb nők is viselhetnek fürdőruhát és jól nézhetnek ki bennük. Remélem ez tényleg önbizalmat ad majd a nőknek, hogy fürdőruhában mutassák meg a testüket

– mesélte az idős szépség, aki nem tervezi, hogy egyhamar nyugdíjba vonulna.

„Eszembe se jut, hogy a kor esetleg probléma lehet a modellszakmában, mert dietetikusként és tudósként az ilyesmi egyáltalán nem számít.”

Bár Maye most először debütált a Sport Illustrated fürdőruhás számában először, az ezüsthajú dámától nem idegen a határok átlépése.

Musk 15 évesen kezdett el modellkedni szülőhazájában, Dél-Afrikában, de karrierje csak 2010 körül indult be igazán, amikor ruha nélkül szerepelt a Time magazin címlapján. A rákövetkező évben a New York magazin címlapján ismét meztelenül, álpocakkal pózolt.

Elon Musk édesanyjával, Maye Muskkal pózol a 2021-es Met gála vörös szőnyegén 2022. szeptember 5-én. EPA/JUSTIN LANE

Maye-nek három gyermeke van, az 50 éves Elon, a 49 éves Kimbal és a 47 éves Tosca, utóbbi néhány sort is írt édesanyjáról a Sport Illustrated új számához:

„Az anyukám most 74 éves. A bolygón töltött évei alatt két mesterdiplomát szerzett táplálkozástudományból, díjakat nyert a dietetika területén, számtalan divatbemutatón és magazinok címlapján szerepelt, sőt, még egy Beyoncé-klipben is láthatták őt. Ő maga a megfékezhetetlen erő, ő a legbátrabb nő, akit valaha ismertem.”

2017-ben Musk történelmet írt azzal, hogy ő lett a CoverGirl legrégebbi nagykövete; emellett olyan tervezők kifutóin sétált, mint a Dolce & Gabbana, szerepelt a Tiffany & Co. és a Target márkák kampányaiban, és fotózták a Vanity Fair, a Vogue Italia és az Elle Canada számára, hogy csak néhányat említsünk.

Többekben felmerült a kérdés, hogyan nézhet ki ilyen jól Maye Musk 74 évesen, az idős szépség azonban minden alkalommal, amikor neki szegezik ezt a kérdést, agyszerűen annyit válaszol, hogy a genetika.

„Soha nem kértek meg arra, hogy bármit is csináltassak meg az arcomon. Ki vagyok békülve az öregedéssel. Amíg az elmém erős, addig gondoskodni tudok a testem egészségéről is.

Ajánljuk még