logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tömeghisztériát okozott Tom Cruise Erzsébet királynő születésnapján

| Szerző: hirado.hu
A hollywoodi színész is kilátogatott a brit uralkodó jubileumi ünnepségére, de jelenlétével szinte a katasztrófáig fokozta a drámai hangulatot.
Steve Parsons – PA Images / Contributor

Tom Cruise rajongók kisebb tömegével találta magát szembe, amikor vasárnap végigsétált a zsúfolásig telt utcákon, hogy ő is részt vegyen a királynő platina jubileumi ünnepségén Windsorban – írja a Daily Mail.

A Top Gun 59 éves sztárja, lazára vette az öltözködést, próbálva elvegyülni a tömegben, ami az ő esetében szinte lehetetlen küldetés. Amint felismerték az utcán tolongó emberek a színészt, kisebb tömeghisztéria alakult ki.

A rajongók körülvették Cruise-t és egy szempillantás alatt, mindenki az utcán kialakult jelenetet figyelte, a díszes lovasbemutató helyett, amit II. Erzsébet számára rendeztek.

A Mission: Impossible sztárját végül a biztonságiak és rendőrök szoros gyűrűjében sikerült kikísérni a tömegből, aki a kialakult kaotikus helyzetben is mosolygott és integetett a rajongóknak.

A jelenet után, többen megvádolták a színészt azzal, hogy csak a hamarosan érkező Top Gun: Maverick című filmjének akart felhajtást csapni, amivel nem is lett volna gond, ha azt éppen nem a brit uralkodó legnagyobb ünnepén teszi.

Bár korábban több lap is arról írt, hogy II. Erzsébet idén nem vesz részt személyesen a születésnapján tartott rendezvényeken, ennek ellenére ott ült a díszpáholyban és a róla készült fotók alapján cseppet sem zavarta, hogy Tom Cruise egy pillanatra elvonta előle a reflektorfényt, sőt láthatóan felhőtlenül érezte magát.

Ajánljuk még