logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Olyan volt, mintha Scarlett O’Harával találkoztam volna” – búcsúzik Hollywood az elhunyt countrysztártól

| Szerző: hirado.hu
A néhai Naomi Judd mindkét lánya, valamint számos nashville-i és hollywoodi sztár, köztük Bono, Morgan Freeman, Reese Witherspoon és Salma Hayek is tisztelgett a countrylegenda előtt egy nashville-i koncerten vasárnap este.

Naomi Judd amerikai énekes-dalszerző halálának hírét lánya, Ashley Judd április 30-án jelentette be. A színésznő később elmondta, hogy anyja súlyos mentális betegségben szenvedett és fegyverrel vetett véget az életének.

Lányai, Ashley és Wynonna emlékestet szerveztek az elhunyt countrysztárnak, a megemlékezésen pedig részt vett Bono, Morgan Freeman, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Bette Midler, Salma Hayek és Reba McEntire is, akik mind beszédet mondtak Naomi tiszteletére – írja a Daily Mail.

„Olyan volt, mintha magával Scarlett O’Harával találkoztam volna, annyira tehetséges volt és már az első pillanatban láttam, hogy lobog benne a tűz. Egyszerűen rendkívüli volt”

– fogalmazott az egykori énekesnőről Salma Hayek.

Naomi 1983-ban lányával, Wynonnával megalakította a Judds néven ismert duót, amely nagyon gyorsan a világ egyik legsikeresebb countryzenei formációjává vált, öt Grammy-díjat és kilenc Country Music Association díjat zsebeltek be. Naomi Judd 2016-ban fedte fel, hogy súlyos depresszióval és szorongással küzd, mióta lányával 2011-ben abbahagyták a közös turnézást.

Ajánljuk még