logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lisa Marie Presley nem tudja feldolgozni fia halálát

| Szerző: hirado.hu
Lassan egy éve, hogy elhunyt Elvis Presley unokája, Benjamin, aki 27 évesen vetett véget az életének. Lisa a napokban emlékezett meg fiáról közösségi oldalán.

Az énekesnő hosszú bejegyzésében az Instagramon emlékezett meg fiáról, Benjamin Keough-ról, aki 2020 júliusában, 27 évesen öngyilkos lett.

“Már egy jó ideje nem posztoltam, mert igazából nincs sok mondanivalóm, mivel örökké gyászolom és gyászolni is fogom a fiamat. Ez az irtózatos gyász, amin keresztülmentem, teljesen összetörte a szívemet és a lelkemet. A másik 3 gyermekemen kívül már nem sok minden másra fordítok időt és figyelmet”

– írta az 54 éves Elvis Presley lánya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lisa Marie Presley (@lisampresley) által megosztott bejegyzés

Lisa Marie üzenetéhez egy promóciós plakátot posztolt, amelyen Baz Luhrmann közelgő filmje, az “Elvis” látható. A filmben Austin Butler személyesíti meg Lisa édesapját – olvasható a Page Six oldalán.

Az énekesnő azt írta, könnyekig meghatotta, amikor a film megtekintése után látta, hogy mindhárom gyermeke mennyire büszke a nagyapjára, és az ő örökségére.

“Megszakad a szívem, hogy Benjamin fiam nincs itt, hogy lássa. Neki is nagyon tetszett volna”

– tette hozzá Lisa.

Benjamint három hónappal a halála után Gracelandben helyezték örök nyugalomra nagyapja, Elvis Presley és több más családtagja mellé.

Ajánljuk még