logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jason Momoa ebbe a dögös mexikói színésznőbe habarodott bele

| Szerző: hirado.hu
A színész új filmje forgatásán találkozott a 32 éves Eiza González-szel.

Jaosn Momoa és Lisa Bonet januárban, közel 16 együtt töltött év után a válás mellett döntött, azóta pedig több színésznővel is hírbe hozták az Aquaman színészét, köztük Kate Beckinsale-lel. Bár a korábbi pletykák nem igazolódtak be, Jason most tényleg új párra lelt, a 32 éves mexikói színésznő, Eiza Gonzalez személyében.

A két sztár együtt forgatja a Halálos iramban tizedik részét, a Fast X-et, ahol hamar rájöttek, hogy izzik köztük a levegő. A People magazinnak nyilatkozó bennfentesek szerint nem komoly a dolog, de nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, így még bármi lehet a románcból.

Jasont egy hónappal ezelőtt már lencsevégre kapták Eiza Ambulance című filmjének premierjén, bár akkor még nem együtt vonultak a vörös szőnyegen.

Bár több lap is cikkezett róla, hogy Jason és Lisa meg szeretné menteni a kapcsolatát, Momoa az Oscar-gála vörös szőnyegén tisztázta egy újságírónak, hogy számukra nincs visszaút.

Bennfentesek szerint Lisa és Jason kapcsolata sokáig tökéletes volt, aztán egyszer csak azon kapták magukat, hogy alig látják egymást. A Trónok harca után Momoa karrierje nagy lendületet kapott, ő lett Aquaman, aztán szerepet kapott a Dűnében, a színész pedig most üti a vasat, amíg lehet. Mindeközben felesége már maga mögött hagyta a színészkedést és imádja Los Angelest, így sosem utazgatott gyermekei apjával egyik forgatási helyszínről a másikra. Így történt, hogy teljesen eltávolodtak egymástól.

Jason és Lisa 2005-ben ismerkedett meg, két évvel később megszületett kislányuk Lola, majd fiuk, Nakoa-Wolf, aki most 13 éves.

Ajánljuk még