logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elvesztett babáját gyászolja Britney Spears

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő és vőlegénye egy hónapja jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják.

Britney Spears és vőlegénye, Sam Ashgari szívszagtattó közös posztban tudatták a hétvégén a világgal, hogy elveszették úton lévő első közös gyermeküket.

“Mélységes szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a terhesség korai szakaszában elvesztettük a csodababánkat. Ez minden szülő számára szomorú időszak. Talán várnunk kellett volna a bejelentéssel, a terhesség előrehaladottabb szakaszáig, azonban túlságosan izgatottak voltunk, hogy megosszuk a jó hírt. Az egymás iránti szerelmünk ad számunkra erőt. Nem mondunk le a családbővítésről. Hálásak vagyunk mindannyiuk támogatásáért. Kérjük, hogy ebben a nehéz időszakban tartsátok tiszteletben a magánéletüket.”

Britney Spears egy hónapja Instagram-oldalán jelentette be, hogy harmadik gyermekét várja. Az énekesnő nyaralásán vette észre, hogy diétája ellenére gömbölyödik a hasa, és egy gyors teszt után kiderült, nem az elfogyasztott vacsora miatt érezte magát kigömbölyödve. Vőlegénye, Sam Ashgari is megerősítette a hírt, aki akkor élete legfontosabb munkájának fogja fel a rá váró apaságot.

A gólyahír bejelentése több hónappal azután történt, hogy Spears kiszabadult apja több mint egy évtizedes gyámsága alól, mely az énekesnő mindennapi életét irányította. A határozatot megelőző bírósági meghallgatásokon Spears elmondta, hogy akarata ellenére fogamzásgátló tablettát kellett szednie.

Ajánljuk még