logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A főszereplők benne vannak, jöhet A legnagyobb showman folytatása

| Szerző: hirado.hu
Michelle Williams után Hugh Jackman is a sajtóban lobbizik a második részért.

Hugh Jackman reagált Michelle Williams legutóbbi interjújára, melyben elárulta, hogy mindenképp szerepelni szeretne A legnagyobb showman folytatásában.

“Figyeljetek, ha ismeritek a filmjeimet, akkor tudjátok, hogy teljesen ellenzem a folytatások minden formáját. Maximum kilenc részesek lehetnek!”

– reagált viccesen 53 éves ausztrál színész a lehetséges folytatásra.

Jackman, aki a 2017-es musicalfilm címszerepét játszotta, a People magazinnak elmondta, nem Michelle az egyetlen, aki készen áll arra, hogy visszatérjen a cirkuszba. A sztár sosem rejtette véka alá, milyen szívügye volt A legnagyobb showman, így sosem mondana nemet a felkérésre. Az pedig, hogy Michell is visszatérne, már elég ösztönzés lehet a kreatív csapat számára, hogy újra tervezőasztalhoz üljön.

Az X-Men-filmsorozat sztárja, akit a The Music Man című Broadway-darabban alakított Harold Hill professzor szerepéért jelöltek Tony-díjra néhány napja, így nyilatkozott:

“Mindig nyitott vagyok, ha jó ötlettel állnak elő. Igen, benne lennék!”

Williams, aki Charity Barnumot játszotta A legnagyobb showmanben a Variety-nek ábrándozott a második részről:

“Ez a film annyi örömet szerzett annyi embernek, az ilyen projektekre érdemes rászánni az időd.”

A film, amely világszerte 434,9 millió dolláros bevételt hozott, P.T. Barnum porondmester életét követi nyomon. A főszerepekben Zac Efront és Zendayát is láthattuk, akik eddig nem nyilatkoztak róla, visszatérnének-e a második részben.

Ajánljuk még