logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy Metallica-koncerten látott napvilágot a brazil újszülött

| Szerző: hirado.hu
Születtek már csecsemők szupermarketekben, autókban vagy liftben. Csak néhány szokatlan hely, ahol idő előtt jött világra a várva várt gyermek, de nem mindenki mondhatja el magáról, hogy egy vérbő Metallica-koncerten jött a világra. Az édesanyánál az együttes egyik legnépszerűbb száma alatt kezdődött meg a vajúdás. A mentőknek már esélyük sem volt kórházba vinni a nőt.

Születtek már csecsemők szupermarketekben, autókban vagy liftben. Csak néhány szokatlan hely, ahol idő előtt jött világra a várva várt gyermek. Egy brazil újszülött most minden idők legrockosabb bemutatkozását mondhatja magáénak.

Joice M Figueiró 39 hetes terhesen, a Metallica brazil koncertjére ment el, amikor egy idő után érezte, hogy megindulnak a fájásai. A kis jövevény, Luan Figueiró a Couto Pereira stadionban született meg – édesanyja szerint a zenekar jól ismert dalára, az Enter Sandman című számra. Elmondása szerint nem tudhatta előre, hogy idővel várandós lesz, ugyanis már három évvel korábban megvette a koncertre a jegyét – írja cikkében a Sky News.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Metallica (@metallica) által megosztott bejegyzés

Hatalmas nyilvánosságot kapott a kis Luan megszületése. Az együttes 8,2 millió követőjével osztotta meg a nem mindennapi eseményt Instagram-sztorijában.

Mivel már csak három dal volt hátra, az volt a terv, hogy mentővel kórházba viszik – de nem volt több idő – írta a zenekar.

Figueiró asszony portugál és angol nyelven is világgá kürtölte a szenzációs hírt közösségi oldalán. A nő azon viccelődött, hogy még az is megfordult a fejében, hogy születendő gyermekének neve James Ulrich lesz – a Metallica frontembere és dobosa után.

Figueiró boldogan mesélte, hogy mennyien gratuláltak és küldték el jókívánságaikat, kisfia megszületése alkalmából.

Ajánljuk még