logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiborultak a rajongók Nicole Kidman új arcától

| Szerző: hirado.hu
Senki nem hiszi el, hogy az 54 éves színésznőnek magától ilyen sima és üde a bőre.

A kor előre haladtával, Hollywoodban egyre többen elcsábulnak az olyan szépészeti beavatkozásokra, amelyek fiatalságot és ráncmentességet ígérnek, ám ezektől sokszor irracionális külsőt kapnak a hírességek.

Nicole pár éve már belefutott egy hasonló fiaskóba és mindenki azt hitte tanult a hibájából, azonban legújabb Instagram fotóját elnézve neki nem volt elég a legutóbbi tanuló pénz.

A rajongók azonnal kiszúrták, hogy valami nem stimmel a színésznő arcával, porcelánbőre ugyanis püffedtnek, túl feszesnek és túlontúl ránctalannak tűnik. Nem csoda hát, hogy azt találgatják, vajon tényleg megműttette-e magát.

„Mit tettél az arcoddal? Lassan egy szörnyetegre emlékeztetsz, pedig olyan gyönyörű voltál”

– írta az egyik elkeseredett hozzászóló, míg egy másik megjegyezte, hogy nem is hasonlít önmagára a színésznő.

A rajongók aggodalmát egy plasztikai sebész is megerősítette. Dr. Dara Liotta a New York Postnak elmondta, hogy szerinte Kidman valóban kés alá feküdt vagy valamilyen extra szépítő filtert alkalmazhatott az arcán, ami az utóbbi években igen elterjedt lett a közösségi médiára feltöltött képeknél.

„Kétségtelen, hogy a fotókon úgy néz ki, mintha arc- és nyakplasztikai műtétet is elvégeztek volna rajta. Lehet ez botox, arcfelvarrás, különböző töltőanyagok vagy zsírleszívás is, de semmiképpen nem lehet kizárni azt az opciót sem, hogy egy egyszerű szűrőt, vagyis filtert használt. Nehéz biztosat mondani.”

Nem valószínű, hogy valaha is pontot tehetünk ennek a végére, mivel nem túl gyakori, hogy bárki is beismerné látványos és hirtelen fiatalságának a titkát.

A színésznőt legközelebb a május 19-én debütáló Az északi című moziban láthatja majd a közönség. Kidman különösen megszenvedte a forgatást és egy korábbi interjúban azt is elárulta miért.

Ajánljuk még