logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Johnny Depp nyilatkozatban támadta meg exfelesége vallomását

| Szerző: hirado.hu
Amber Heard a minap a tanúk padján Johnny erőszakos oldaláról vallott az esküdtszéknek.

Újabb állomáshoz ért Johnny Depp exfelesége, Amber Heard ellen indított rágalmazása pere, melynek hét elején induló szakaszában ezúttal a színésznő tett vallomást. Az elmúlt pár hétben Deppet hallgatta ki a bíróság, és bár az esküdtek még nem döntöttek, köszönhetően Heard szakmaiatlan ügyvédjének a nyilvánosság látszólag már a színész mellé állt. Az elhangzottak most azonban változtathatnak a kialakult helyzeten.

Heard szerdán sírva osztotta meg horrortörténeteit a házasságáról. Családon belüli erőszakról, túlzott drog- és alkoholfogyasztásról, valamint szexuális visszaélésekről szóló történetek hangzottak el a színésznő szájából.

Amber Heard MTI EPA/JIM LO SCALZO / POOL

A vádakra reagálva, Depp képviselőjén keresztül nyilatkozatot adott ki:

„Ahogy azt Mr. Depp ügyvédje múlt hónapban megjósolta, Ms. Heard valóban „élete előadását” nyújtotta vallomása közben, csupán az sántít, hogy Ms. Heard történetei évről évre változnak, attól függően, hogy jön ki belőle a legjobban a színésznő. Eközben Mr. Depp visszaemlékezései semmit nem változtak az elmúlt hat évben. Ebből is látszik, hogy az ő igazsága az igazság.”

Zárásként a képviselő megjegyezte, hogy Johnny Depp következő felszólalásakor alig várják, hogy szétszedjék Heard bizonytalan lábakon álló, tévhitekkel és hazugságokkal tarkított vallomását – írja a People.

Johnny Depp a bíróságon. MTI EPA/MICHAEL REYNOLDS / POOL

A nyilatkozatra válaszul az Aquaman színésznőjének szóvivője elmondta, hogy Deppnek ideje lenne felelősséget vállalnia a tetteiért és végre nem az áldozatot támadni és hibáztatni.

„Amennyiben Johnny Depp valóban ártatlan, úgy miért esdekelt többször is feleségének, hogy ne hagyja el és ígérte meg neki, hogy „elteszi láb alól a benne lakó szörnyeteget”? Mr. Depp ügyvédei miért harcolnak foggal-körömmel azért, hogy megakadályozzák a meggyőző bizonyítékok és fotók bemutatását? Deppnek annyi bátorsága sincs, hogy ránézzen exfeleségére a bíróságon, ehelyett firkál és kuncog, csak úgy, mint 2018-ban.”

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, ádáz csatatérré változott Amber Heard és exférje, Johnny Depp Virginia államban két hete elkezdődött rágalmazási pere, melyben az egykori sztárpár egymást vádolja családon belüli erőszakkal. A héttagú esküdtszék tanúk sorát hallgatja meg, hogy valós képet kapjanak a viharos románcról, ami egy filmforgatáson kezdődött és a bíróságon ért véget 2017-ben.

Johnny Depp a bíróságon. MTI EPA/MICHAEL REYNOLDS / POOL

Depp jelenleg egy 2018. decemberi The Washington Post-cikk miatt perli 50 millió dollárra (közel 14 milliárd forint) Heardöt. A színésznő ebben arról vallott, milyen következményekkel kellett szembenéznie, amiért nyíltan beszélt az őt ért párkapcsolati erőszakról. Bár Amber nem nevezi meg a cikkben Deppet, a színész ügyvédje szerint mindenki számára egyértelmű volt, hogy kire utal
írásában Heard.

Depp továbbra is azt állítja, hogy sosem volt erőszakos Hearddel és az ellene felhozott vádak egy jól kidolgozott álhír részét képezik, mely az exfeleség karrierjét akarja előmozdítani.

Ajánljuk még