logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Stílusos belépő! Tom Cruise helikopterrel érkezett a Top Gun premierjére

| Szerző: hirado.hu
Ha valaki, akkor az 59 éves színész tudja, hogyan kell a vörös szőnyegen landolni.
Tom Cruise érkezik a Top Gun: Maverick San Diegó-i premierjére 2022. május 5-én. EPA/CAROLINE BREHMAN

Pár éves csúszással ugyan, de végre elérkezett a pillanat, amire rajongók százezrei vártak az elmúlt 36 éveben. Végre bemutatták az 1986-os film folytatását, a Top Gun: Mavericket, amit a koronavírus-járvány miatt 2019 óta halasztottak.

A film sztárja Tom Cruise, lehengerlő sármja mellett arról is híres, hogy szereti saját maga megcsinálni a leghajmeresztőbb kaszkadőrjeleneteket a forgatásokon, és így annyira nem is meglepő, hogy a Top Gun premierre helikopterrel érkezett, amit ő vezetett – írja a PageSix. Annak érdekében, hogy a San Diego feletti légiforgalom nehogy összetévessze a színész helikopterét egy másik járművel, hatalmas betűkkel ráfestették az oldalára, hogy „Tom Cruise Top Gun: Maverick”. A bemutatót az egykori repülőgép-hordozón, a USS Midway fedélzetén tartották, amit 2004-ben múzeummá nyilvánítottak.

Tom Cruise érkezik a Top Gun: Maverick San Diegó-i premierjére 2022. május 5-én. EPA/CAROLINE BREHMAN

A szervezők azonban nem csak Cruise extravagáns belépőjével készültek a lázban égő rajongóknak. A vörös szőnyeg szélén tolongó tömeg egy látványos légiparádén is legeltethette a szemét, ha már a premieren felsorakozott sztárokban kigyönyörködték magukat.

A Top Gun gyönyörű színésznői kitettek magukért a bemutató kedvéért. Az Oscar-díjas Jennifer Connelly egy arany Louis Vuitton ruhában érkezett idősebb fia, a 24 éves Kai Dugan és férje a Marvel-filmek sztárja, Paul Bettany oldalán. A Phoenixet alakító Monica Barbaro pedig akár Hamupipőke is lehetett volna látványos gyöngyházfényű estélyijében.

Jennifer Connelly és Paul Bettany érkezik a Top Gun: Maverick San Diegó-i premierjére 2022. május 5-én. EPA/CAROLINE BREHMAN

Az új Top Gun-film hosszú vajúdás után született. Tom Cruise addig nem akart visszatérni Maverick szerepében, amíg olyan forgatókönyv nem születik, ami méltó az 1986-os klasszikushoz. Úgy látszik, ezt végül sikerült összehozni.

A Top Gun-folytatás 2022. május 26-án landol a hazai mozikban.

Ajánljuk még